Close sidebar
Close sidebar

George Mihaita castiga sume uriase din salariul de manager, indemnizatia de merit si drepturile de autor! Celebrul actor a incasat 16.738 de lei pe luna!

Conform declaratiei de avere, George Mihaita castiga sume uriase. Actorul este manager la Teatrul de Comedie.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit actelor oficiale, George Mihaita castiga sume uriase. Actorul, care este manager la Teatrul de Comedie, si-a depus recent declaratia de avere, din care reiese ce venituri a incasat acesta in 2017.

George Mihaita castiga sume uriase. Actorul incaseaza o indemnizatie de merit de 42.335 de lei

Mihaita a avut un salariu de manager de 65.112 lei, a inasat 33.618 lei din colaborarea artistica cu Teatrul de Comedie, a primit o indemnizatie de merit de 42.355 de lei si a castigat 59.773 de lei din contracte de drepturi de autor si de proprietate intelectuala cu diverse institutii culturale. In total, Mihaita a incasat 200.858 de lei in 2017, adica 16.738 de lei (3.600 de euro) pe luna.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

George Mihaita castiga sume uriase. Actorul nu are bani in conturi

Manager la Teatrul de Comedie, George Mihaita castiga sume uriase. In declaratia de avere, Mihaita a mai completat ca detine o treime dintr-un teren din Moreni si ca e proprietarul unui apartament in Bucuresti.

Actorul nu are bani in conturi si nu are datorii la banci.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI