Close sidebar
Close sidebar

George, noul concurent de la "Casa Iubirii", joacă la două capete. "Aș vrea să le cunosc mai bine"

George, noul concurent de la "Casa Iubirii", pare să joace la două capete. A inițiat procesul de cunoaștere cu două fete, iar primele sale declarații despre situația cu cele două concurente lasă mult loc de interpretări.

Sorin Negru,

Noul concurent din Casa Iubirii, dezvăluiri din Camera Roșie

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

George, noul concurent din emisiunea prezentată de Andreea Mantea, a povestit cum au decurs lucrurile în "Camera roșie", unde a invitat-o pe Maria. 

"Nu mă așteptam să fie atât de bine. În 5 minute nu afli foarte multe lucruri, dar mi s-a părut că rezonăm în anumite chestii. Pot să spun că a fost mai bine decât cu Alexandra", s-a destăinuit George în fața moderatoarei emisiunii Casa Iubirii. 

Citeste si: Dragoș a făcut primele declarații după eliminarea din Casa Iubirii

"Sunt doar 2 fete care nu sunt într-o relație sau nu sunt în cunoaștere cu cineva iar eu fiind nou în casă am dorit să le cunosc pe ambele.

La început am spus de Alexandra pentru că nu văzusem mult din emisiune și ea a intrat ultima. Eram bulversat puțin... Rămâne de văzut", a tras concluzia George.

George a venit țintit pe Alexandra, dar acum a pus ochii pe Maria

[Sursa foto: Captură KANAL D]

George, între două nu te plouă

George pare să fi venit în emisiune țintit pe Alexandra, dar acum a pus ochii pe Maria.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Cine a câștigat?", l-a întrebat Andreea Mantea. "Nu e vorba de câștigat, ci cu cine simt că există o conexiune. "Nici nu am apucat să vorbesc foarte multe cu Alexandra", a spus George.

"Aș dori să mai vorbesc cu Alexandra, dar să nu înțelegeți că eu vreau să mă axez pe una sau pe alta, să vorbesc doar cu tine sau cu Maria. Până când îmi dau seama cu cine rezonez mai bine", a explicat George.

Cine este George de la "Casa Iubirii"

George are 24 de ani și este din Cluj-Napoca.  De profesie, George este mecanic auto, însă ultimul său job a fost acela de livrator, potrivit Kanal D.

George a venit din Cluj-Napoca pentru a-și găsi sufletul pereche în "Casa Iubirii". Cine este fata care i-a atras atenția și ce îi place la ea?

Citeste si:  Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din "Casa Iubirii", eliminat din show

George a precizat în discuția video cu fetele că îi place de Alexandra pentru că este foarte înaltă. Și el este unul dintre cei mai înalți concurenți din casa băieților, după cum se vede în imaginile de mai jos.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI