După ce George a părăsit competiția, cei doi și-au surprins urmăritorii afișându-se împreună. George a declarat că vrea să o cunoască pe Maria așa cum este ea și în afara emisiunii.

Citeste si: „Sper să vină cineva care să te placă așa cum ești!”. Lacrimi în Casa Iubirii. Kinga plânge din cauza lui Radu

George și Maria, pași mici spre formarea unui cuplu

Cei doi au promis că vor lua lucurile cu calm și că vor să se cunoască exact așa cum sunt ei, nu doar ce s-a văzut în ”Casa Iubirii”.

Citeste si: Xenia și Alin, în pragul despărțirii. Ce și-au mărturisit cei doi

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

George și Maria nu s-au mutat încă împreună, George spunând că este mult prea devreme pentru a lua această decizie.

Maria a primit un inel de la un bărbat misterios

George și Maria au făcut un live pentru fani, iar George a observat pe degetul Mariei un inel. Maria i-a spus că a primit inelul de la o anumită persoană, însă nu a dezvăluit cine e persoana respectivă.

Citeste si: "Mi-aș dori să o cunosc cum e ea, să îmi spună ce nu a putut să îmi zică". George, afectat de eliminarea din Gală. Pe cine dorește să cunoască tânărul?

George a devenit ironic, iar susținătorii au putut observa că George este gelos. Tot pe live, Maria a dezvăluit că și-a dat jos lanțul primit de la George, lucru ce n-a fost tocmai pe placul lui.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si