Liderul AUR îi cere lui Nicolae Ciucă să vină în Parlament cu un proiect de lege „serios” în acest sens.

George Simion a vorbit despre criza energetică din România

„Singura soluţie la actuala criză a energiei o reprezintă reglementarea pieţei de profil, până când condiţiile concurenţiale vor fi depline. Nu plafonarea preţurilor, nici o aşa-zisă semi-reglementare. Reglementarea reală a pieţei de energie înseamnă ca statul să nu mai încaseze sume colosale din buzunarele românilor, iar intermediarii să nu mai exploateze vulnerabilităţile din domeniu.

Un preţ apropiat de costuri ar genera un efect pozitiv în toată economia”, a declarat George Simion, potrivit unui comunicat de presă al partidului AUR.

Citeste si: George Simion, din nou în centrul atenției! Liderul AUR a deschis cu forța ușa de la mașina jandarmilor

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Claudiu Târziu a solicitat PNL şi PSD „să renunţe la politica programată de sărăcire a populaţiei, prin care urmăresc ca oamenii să devină mai dependenţi şi mai controlabili. Inflaţia a ajuns la cote uriaşe, iar vina aparţine exclusiv acestor două partide ale sistemului”.

AUR monitorizează și situația din Republica Moldova

„Nu vrem să mai vedem niciun ban plătit de la buget pentru o energie care vine oricum din România.

Dacă cele două partide nu înţeleg nici în al 12-lea ceas să facă un pas în spate, atunci să plece de la guvernare şi să organizăm alegeri anticipate”, a mai spus Claudiu Târziu.

Citeste si: Care sunt motivele pentru care s-ar putea reintroduce uniforma școlară. Partidul AUR a depus la Senat o propunere legislativă în acest sens

„Suntem cu inima alături de fraţii noştri şi îi aşteptăm să revină acasă”, mai arată sursa citată. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si