George Simion spune că oamenii legii nu au mișcat un deget în ancheta amenințării cu bombă și că nimeni nu i-a oferit vreo informație în acest sens, deși au trecut aproximativ 4 luni de la nunta sa.

Citește și: Putin ia în calcul să-l elimine pe Lukașenko dacă Belarus nu trimite trupe în Ucraina- surse

Într-un interviu acordat Romania TV, George Simion făcut acuzații dure la adresa oamenilor legii despre care a spus că ei sunt cei care au trimis email-ul cu amenințarea cu scopul de a-i

strica marele eveniment.

Liderul AUR s-a aflat la Alba Iulia de Ziua Națională, unde a participat la marșul cu steaguri tricolore. Simion nu a fost invitat de președintele Iohannis la evenimentul de la Cotroceni de 1 Decembrie. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

George Simion: "Ei voiau să ne strice petrecerea" 

"Legat de amenințarea cu bombă de la nunta mea, nu, nu știu nimic! Nimeni nu mi-a dat niciun telefon, nu s-au făcut cercetări pentru că ei au trimis acel email, pentru că ei voiau să ne strice petrecerea, pentru că ei sunt anti-români, ei sunt dușmănoși și doar au sabotat fiecare acțiune, fiecare eveniment, fiecare afacere românească, fiecare inițiativă în ultimii 33 de ani.

dar, din fericire, ei nu vor mai avea mult timp de condus instituțiile de forță din România”, a spus George Simion, la România TV.

Citește și: George Simion a vorbit despre criza energetică din România. Ce propune liderul AUR

Joi, 1 Decembrie, de la Alba Iulia, George Simion a cerut unirea României cu Republica Moldova. Potrivit deputatului, „unirea este dezideratul a generații întregi".

„Unirea trebuie să se înfăptuiască, e dezideratul a generații întregi, trebuie să luptăm pentru Unire, indiferent cine e vremelnic în fruntea celor două state românești de astăzi”, a declarat George Simion.

Citește și: Tragedie în Italia. O româncă a fost împușcată în propria locuință: oamenii legii nu au găsit încă vinovatul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si