Divorțul începutului de an! Georgiana Lobonț și soțul ei au ajuns în pragul divorțului. Soțul artistei a confirmat anunțul. Fanii așteaptă și părerea lui Armin Nicoară. Nu mai este un secret pentru nimeni glumele pe care Armin le făcea despre nașa lui și gesturile neobișnuite, însă acesta spune că nu are nimic de-a face cu separarea dintre cei doi.

Citește și: Bianca Drăgușanu se confruntă cu probleme de sănătate. Diva a ajuns la perfuzii

Acesta a ieșit în față și a dezvăluit motivul divorțului celor doi. A menționat și faptul că sărutul surprins cu câteva zile înainte între el și Georgiana au făcut parte dintr-o filmare și că nu ar putea niciodată să își lase femeia pe care o iubește.

Declarațiile lui Armin Nicoară

„Eu nu distrug familia nimănui. Nu m-am băgat în familia nimănui. Soția mea Claudia este alături de mine. O iubesc și voi fi întotdeauna alături de ea.Ce s-a întâmplat astăzi în ziare cu articolele din ziare, se spune că Armin Nicoară a destrămat familia nașei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Nașii mei, Georgiana Lobonț și Rareș, sunt cu mine în vacanță în Maldive. Nu știu ce s-a întâmplat între ei. Ei nu au camera aproape de mine. A avut foarte multe evenimente și a dorit foarte mult să se relaxeze în cameră. Nu a venit pe plajă. Rareș la fel, este impresarul Georgianei și cred că dacă au o problemă și-o rezolvă între ei. Bineînțeles că în orice familie există certuri, discuții, cine știe.

Cred că își pot rezolva problemele între ei.

Citește și: Miley Cyrus urmează "modelul" Shakirei. Artista a dat cărțile pe față despre fosta relaţie cu Liam Hemsworth într-o piesă lansată chiar de ziua actorului

Nu mă mai băgați pe mine, că eu nu m-am băgat în familia nimănui. Eu colaborez cu Georgiana, asta este viața de artist. Când faci o melodie, posibil ca melodia respectivă să fie de dragoste, de iubire, orice. Noi jucăm un rol. Dacă Georgiana cântă o strofă de iubire, clar că nu poate să stea într-o stană de piatră. Trebuie să colaborăm, să conversăm. Am făcut un videoclip acum 2 zile, când o sărut pe Georgiana.

Citește și: VIDEO |Anamaria Prodan, petrecere grandioasă cu manele la împlinirea a 50 de ani

Sărutul dintre Armin și Georgiana

În acea melodie spune: 'Sărută fetele' și eu am sărutat-o pe Georgiana. E normal. E o melodie. Dar nu mă mai condamnați să spuneți că eu mă dau la Georgiana, că eu fac ce fac. E nașa mea. Ce vreți, să o înjur? Sper că am fost cât de cât înțeles. Să auzim numai de bine și Doamne ajută.", a declarat Armin Nicoară într-un video pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Aceste explicații au venit ca urmare a comentariilor din mediul online, unde mai mulți fani au fost de părere că chiar finul lor ar fi motivul divorțului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si