Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Georgiana Lobonț este însărcinată pentru a treia oară

Veste mare pentru fanii artistei Georgiana Lobonț! Cântăreața este însărcinată cu cel de-al treilea copil . Georgiana a dat vestea pe rețelele de socializare, acolo unde le-a arătat fanilor și testul de sarcină.

Redactia Stirile Kanal D,

Georgiana Lobonț este însărcinată pentru a treia oară

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Vestea că urmează să devină mamă pentru a treia oară i-a luat pe toți prin surprindere. Georgiana a fost deschisă cu fanii ei și a postat un clip în care le arată acestora testul de sarcină, cu rezultat pozitiv. Cu zâmbetul pe buze și vizibil emoționată, artista și-a arătat entuziasmul la venirea unui nou membru în familie.

Cântăreața mai are doi copii: un băiețel în vârstă de 4 ani și fetița de 3, așa că s-a grăbit să le dea și acestora vestea cea bună.

Citeste si: Ce relație era, de fapt, între tânărul care o însoțea și Diana Maria! Mama fetei ucise de urs în Munții Bucegi a dezvăluit adevărul- kanald.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

„Mami, hai că trebuie să vă zic ceva la amândoi.

O să mai avem un bebe. Am un bebe în burtică.”

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară. Artista se bucură de succes atât pe plan profesional, cât și în viața de familie, unde îl are alături pe soțul ei Rareș.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI