Lansează hit după hit și are o mulțime de concerte. Dar cu toate acestea, Georgiana Lobonț mai are timp și de alte proiecte. Artista a devenit și manechin la o prezentare de modă organizată în Cluj-Napoca.

Citește și: VIDEO- Georgiana Lobonț scoate hit după hit. Solista muzicii de petrecere le-a pregătit fanilor o melodie alături de Andreea Bănică

Georgiana Lobonț și-a făcut debutul în lumea modei

În aplauzele publicului, Georgiana a defilat ca un model profesionist. Prezentarea a fost concepută chiar de către designerul care îi creează artistei ținutele de gală pentru evenimentele la care este invitată.

Pe lângă această nouă provocare, Georgiana a mai încercat o nouă meserie: cea de actriță. Împreună cu soțul ei Rareș vor fi actori într-un scurtmetraj de comedie realizat împreună cu cei de la 3Chestii. Artista spune că i se potrivește rolul pe care îl va avea, dar recunoaște că nu i-a fost ușor la filmări.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Georgiana Lobonț, artistă: „A fost foarte amuzant, mi-a plăcut mult dar e greu că trebuie să înveți rolul și îți înveți textul, trebuie să spui anumite cuvinte care sunt acolo pe text, dacă nu le spui cumva nu mai are același sens ideea. E greu, dar e foarte frumos.”

Artista lucrează intens la concertele pentru sărbătorile de iarnă

Producția va putea fi urmărită online în curând.

Până atunci artista continuă să-și surprindă fanii cu noi surprize muzicale, dar și concerte. Ea lucrează intens pentru spectacolele sale de sărbători.

Georgiana Lobonț, artistă: „Mă pregătesc pentru cele 2 concepte: pe 3 decembrie la Cluj la BT Arena, concert de colinde și folclor și același concert care se numește „Știu românii să colinde” va avea loc și la București, pe 19 decembrie, la Sala Palatul. Sunt foarte fericită și le mulțumesc tuturor oamenilor care mă susțin, care îmi scriu mesaje în continuare, mi-au scris de la început și vă dați seama ce bucurie, ce entuziasm, ce mândrie pe mine.”

Pe lângă concertele de sărbători, Georgiana Lobonț va avea mai multe spectacole și în afara țării. Ea le va cânta în această perioadă românilor din diaspora, având mai multe concerte programate pe tot cuprinsul continentului european.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si