O postare făcută pe rețelele de socializare arată că în România trăiesc o gramadă de oameni cu suflet mare, iar printre ei se numără și preotul Caludiu Banu. Acesta a făcut un gest de milioane pentru o familie nevoiașă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Părintele a participat la proiectul filantropic "Fii părintele unei familii sărace" și a mers în localitatea Potârnichea din județul Constanța. Aici a vizitat un tată cu mai mulți copii cărora le-a dăruit mai multe lucruri.

Dulciuri, alimente și mai multe lucruri necesare a adus acesta. La un moment dat, văzând suferința tatălui copiilor, preotul și-a dat haina jos de pe el și i-a dăruit-o acestuia, împreună cu căciula pe care o purta. Preotul Claudiu Banu a considerat că acestui om îi vor prinde bine în acest sezon rece care este abia la început.

"Azi este despre el: părintele Claudiu Banu, cel care și-a dat jos haina și căciula de pe cap să i le ofere unui tată. Ca și când tonele de alimente, haine și jucării nu erau de ajuns.", se arată în postarea de pe rețelele de socializare făcută de Liliana Naclad!

La această acțiune, preotul a fost ajutat și de angajații unei firme de pază. Oamenii l-au escortat tot timpul și l-au ajutat pe acesta la împărțirea darurilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si