Close sidebar
Close sidebar

Gest disperat! Un cioban din Vaslui s-a urcat pe un stalp de inalta tensiune, in semn de protest!

Un barbat angajat la un crescator de oi, s-a urcat in aceasta dimineata pe un stalp de inalta tensiune din zona “Ceramica” din municipiul Vaslui, ca sa protesteze. Omul sustine ca angajatorul nu l-a platit decat cu 15 milioane de lei vechi, in ultimul an.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

La fata locului s-au deplasat politistii, pompierii si jandarmii. Este cautat acum patronul in cauza, intrucat barbatul sustine ca vrea ca acesta sa vina la discutii. Problema este, spun autoritatile, ca barbatul sta foarte aproape de firele de curent electric si risca sa se electrocuteze. Politistii incearca sa discute cu el, intrucat omul ameninta ca se arunca in gol. Vom reveni cu amanunte.

Dupa 3 ore de negocieri, politistii din cadrul IPJ Vaslui au reusit sa il convinga pe barbatul protestatar sa accepte sa fie ajutat, pentru a cobori de pe stalp. Dupa atata timp petrecut la inaltime, omul era amortit si deshidratat. Dupa ce a fost dat jos, o Ambulanta l-a preluat, echipajul dandu-i ingrijirile medicale necesare la fata locului. Patronul fata de care omul avea nemultumiri, nu a venit la fata locului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Sursa: Vremea Noua Vaslui

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI