Vineri, 15 octombrie 2021, Radu a primit o provocare din partea lui Alex, iar Adelina aproape că a luat foc de gelozie imediat după ce Radu a acceptat să facă ce îi spune Alex.

Alex a luat o pereche de cătușe și i-a legat pe Radu și pe Adriana. Provocarea era ca Radu să danseze deasupra Adrianei, fiind legat cu cătușe de aceasta, însă Radu a acceptat doar să fie legat, nu să și danseze.

Adelina începe să se enerveze, deși știa că lui Radu îi va plăcea provocarea și că o va accepta.

Iasmina: ”Nu poate să o refuze!”

Adelina: ”Ba poate să o refuze, dar nu vrea, ce crezi, că îi place!”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Iasmina: ”Păi asta vreau să spun, dar o spun în alt mod, dacă ai înțeles ce zic. Dacă nu îi plăcea, refuza, dar îi place, crede-mă!”

Citeste si: Schimbare de look pentru Adelina de la „Puterea Dragostei”. Vezi cum arată iubita lui Radu

După ce Radu este legat de Adriana, este tot un zâmbet, pare că fetele au dreptate și acesta chiar se bucură de postura în care a fost pus de către Alex și este mulțumit de timpul petrecut lipit de Adriana.

Adelina părăsește platoul emisiunii fiind nervoasă pe Radu

Adelina observând toate aceste lucruri, iese extrem de nervoasă din platou și trântește ușa. Se pare că Radu, iubitul ei a cam dat-o în bară și riscă să își piardă relația cu aceasta.

Adelina se enervează

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Alex Oianu de la Puterea Dragostei a aflat dacă va avea fetiță sau băiețel. Este în culmea fericirii

Radu a plăcut-o mai întâi pe Adriana

Inițial, Radu a fost interesat de o relație cu Adriana, însă a constatat că este o persoană rece și care nu i-a dat de înțeles că îl place, iar în urma neînțelegerilor dintre Radu și Adriana, Radu i-a furat un sărut Adelinei, despre care se zvonea că este îndrăgostită în secret de el.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

„Initial am vrut să fiu în cunoaștere doar cu Adriana, mi-a plăcut de la primii pași în casă pentru că îmi plăcea aspectul ei fizic. Ea este o fire foarte rece și nu îmi dădea de înțeles că mă place și ea la rândul ei și am ajuns să ne contrazicem foarte mult pe tema „tu mă placi, tu nu mă placi” și a ajuns să facă o ambiție în momentul în care am spus că ar avea o relație în afară și s-a pupat cu un copil de 20 de ani din competiție, unul Vlad", a declarat Radu în exclusivitate pentru emisiunea „Totul pentru Puterea dragostei”.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si