Close sidebar
Close sidebar

Accident sau sinucidere. A plonjat în gol cu fiul de doi ani în braţe, totul în ziua logodnei

Femeia, o fostă profesoară, și copilul au fost declarați morți după ce au căzut în gol, sâmbătă, la ora 16.11. Nimeni nu înțelege de ce femeia a recurs la acest gest.

Diana Bostan,

Tragicul incident a avut loc la un meci de baseball.

[Sursa foto: facebook /Raquel Wilkins]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O întâmplare șocantă a avut loc în SUA, acolo unde o fostă profesoară s-a aruncat în gol, ținându-și copilul de doar doi ani în brațe. Fosta profesoară a recurs la acest gest chiar în ziua în care și-a anunțat logodna.

Femeia era lider regional la California Virtue Academy 

Pe numele său, Raquel Wilkins și fiul ei Denzel Browning-Wilkins, s-au stins din viață sâmbătă după ce au căzut în gol.

Raquel lider regional la California Virtue Academy și fost profesor de chimie la liceul Durant, iar potrivit Daily Mail, și-a anunțat logodna cu Christopher Browning în aceeași zi.

Citeste si: Gestul disperat al unui bătrân de 73 de ani. S-a aruncat în faţa trenului, pentru că nu a putut trece peste moartea soţiei

Accident sau sinucidere

Femeia se afla cu copilul și viitorul său soț la un meci de baseball. Martorii susțin că au văzut-o pe Wilkins urcându-se pe o bancă, apoi căzând în gol peste marginea balustradei în timp ce îl ținea în braţe pe Denzel.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Membrii familiei susțin că, inițial, polițiștii au spus că este vorba de un act sinucigaș, dar totul a fost o întâmplare nefericită.

Membrii familiei au declarat: ''Ancheta este în curs de desfășurare, iar detectivii sunt încă în proces de intervievare a martorilor și încearcă să localizeze probele. Cum și de ce s-a întâmplat acest lucru sunt întrebări în mintea multora, în special a anchetatorilor care caută răspunsuri în acest caz sfâșietor.

Datorită mulțimii numeroase prezente în momentul incidentului, detectivii au intervievat numeroși martori și tot mai mulți se tot prezintă''. 

Citeste si: O femeie din Cluj s-a sinucis, aruncându-se de pe bloc. Era în depresie după moartea mamei de COVID

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI