Close sidebar
Close sidebar

Gest superb facut in memoria Madalinei Manole - Lacrimi nesecate, durere si amintiri chinuitoare - Ce s-a intamplat in ziua de Craciun?

Sunt mai bine de sapte ani de cand "Fata cu parul de foc" a trecut in nefiinta, iar durerea provocata apropiatilor, dar si fanilor, este una nemarginita.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cum Madalina Manole nu a fost uitata niciodata, de Craciun, mai multi admiratori ai artistei au facut un gest superb si extrem de emotionant. Fanii artistei au pus un bradut in ghiveci, l-au decorat cu globulete si l-au pus pe mormantul artistei din cimitirul din Ploiesti. Mai mult, ei au lasat si un buchet de Craciunite pe care l-au pus in varful crucii regretatei Madalina Manole.

Pe pagina de Facebook Asociatia Culturala Madalina Manole a aparut o si mini poezioara in memoria celei care a fost "Fata cu Parul de Foc".

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

"Craciun 2017...
Aceeasi dragoste nemarginita!
Acelasi dor usturator!
Aceleasi lacrimi nesecate!
Te iubim nespus, sufletul nostru scump"
, este mesajul aparut pe pagina de Facebook.

Madalina Manole s-a sinucis in dimineata zilei de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de nastere. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI