Anul trecut, pe 27 septembrie, Sebastian Papaiani murea, la 80 de ani, dupa ce fusese internat in spital in ultimele luni, ca urmare a unui atac cerebral. Miercuri, cand s-a comemorat fix un an de la decesul actorului, rudele si prietenii apropiatii s-au adunat la un restaurant pentru parastas. In amintirea lui Papaiani, o ruda a adus o sapca inscriptionata cu „Pacala”, unul din marile sale filme, aceasta fiind asezata pe o masa, in fata unui scaun gol, ca si cum ar fi fost rezervat pentru cel comemorat. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„A trecut un an....trist...foarte trist”, a postat un amic al lui Papaiani.  „Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in liniste si pace!”, au transmis admiratorii actorului. Papaiani a devenit celebru la inceputul anilor `70, cand a jucat rolul plutonierului Capsuna in celebra serie „Brigada Diverse”. Ulterior, Papaiani a aparut in filme ca „Pacala”, „Asta seara dansam in familie”, „Cu mainile curate”, „Ultimul cartus”, „Toate panzele sus”, „Nea Marin miliardar” sau „Secretul lui Bachus”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si