Anul trecut, in septembrie, lumea muzicii populare a intrat in doliu! Regretatul cantaret si prezentator de emisiuni folclorice, Aurelian Preda a incetat din viata la numai 47 de ani, pe patul unui spital privat din Viena! Artistul suferea de un cancer pacatos la pancreas si nimic nu l-a mai putut salva, nici macar interventiile medicilor austrieci.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Preda era insa bolnav de multa vreme. El s-a luptat sapte ani cu o tumora pe creier, apoi, metastazele i-au invadat organismul! Cantaretul stia ca zilele ii sunt numerate si, poate tocmai de aceea, in ultima luna din viata, el a tinut sa isi ia ramas bun de la cei pe care ii iubea cu adevarat!

Surse din preajma regretatului artist sustin ca inainte cu doua saptamani de a muri, el a tinut sa mearga in localitatea in care s-a nascut si sa ia legatura cu rudele.

“Aurelian era trist cand a ajuns acasa! Parea ca totul s-a terminat pentru el, desi nu voia sa arate ca maladia il ucidea putin cate putin! Prima data, s-a dus la cimitir si a aprins o lumanare

celor care nu mai erau in viata din familia lui! Pe urma, i-a vizitat pe toti cei apropiati, de parca simtea ca nu o sa ii mai vada niciodata! La plecare, a fost chiar emotionant! Cantaretul si-a luat “la revedere” plangand! Spunea incontinuu ca ii pare rau daca a suparat pe cineva vreodata si nu isi putea stapani lacrimile”, au dezvaluit prietenii lui Preda, potrivit WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si