Alexia, o fetiță de câțiva anișori, i-a făcut o surpriză tatălui său, pompier la ISU Giurgiu, și l-a vizitat la locul de muncă. Gestul fetiței a venit după ce bărbatul nu și-a putut sărbători ziua onomastică în familie.

 

Gestul emoționant făcut de fetița unui pompier de la ISU Giurgiu

Planurile unui pompier de la ISU Giurgiu, de ziua sa onomastică, au fost date peste cap deoarece anul acesta el a fost de serviciu.

Fetița lui Ionel Valentin, militar la Detașamentul de Pompieri Giurgiu, i-a făcut o surpriză tatălui ei și a venit să îi spună personal „la mulți ani”, la locul lui de muncă. 

Vizibil emoționat de gestul Alexiei, fiica sa, pompierul Ionel Valentin a avut parte de o surpriză  minunată: o îmbrățișarea caldă și sinceră plină de dragoste, din partea îngerului său.

Citește și: Durere fără margini în familia unui poștaș din Botoșani! Bărbatul și-a pus capăt zilelor după ce a fost acuzat că a furat banii de pensii

Obișnuiti să iși pună viețile lor în pericol pentru a-i salva pe alții, pompierii sunt militarii care de foarte multe ori pierd sărbători, zile de naștere sau aniversări în familie pentru a fi la datorie. Un astfel de gest, ca cel făcut de Alexia, cu siguranță poate fi interpretat și ca un semn de mulțumire pentru cei care au ales această meserie și sunt la datorie 24 de ore din 24 pentru a ne ajuta, în caz de pericol!

Citește și: Eroii din spatele tragediei din Giurgiu, unde un copil de 11 ani a fost lovit pe terecerea de pietoni

Gest de milioane în Gara de Nord din Capitală

Imaginile cu tânăra din București au devenit în scurt timp virale. Ea a fost surprinsă în timp ce se descalță și îi dăruiește femeii din Ucraina încălțările sale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Românii au demonstrat iarăși cât de solidari sunt cu țara învecinată. Poporul român s-a mobilizat imediat și a oferit ajutor refugiaților încă de la începutul conflictului militar.

Citeste si:  Statele UE vor asigura refacerea rapidă a rezervelor de gaze naturale pentru iarna viitoare

Femeia din Ucraina a lăsat totul deoparte pentru a-și salva viața atât ei cât și copilului său. A strâns câteva bagaje și a plecat fără să se uite în urmă. Nici măcar nu și-a mai putut schimba încălțările.

A plecat cu gândul la copilul din pântece. În consecință, femeia a plecat din Ucraina exact așa cum stătea prin casă, adică în papuci. De patru zile, ucraineanca era în aceeași papuci, deși temperaturile sunt destul de nefavorabile pentru astfel de încălțări.

Citeste si:  Încă un general din armata lui Vladimir Putin a fost ucis. Ucrainenii au eliminat încă un om important al președintelui Rusiei

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Voluntara a rămas profund impresionată când a văzut că femeia umblă în papuci, mai ales că este gravidă. A urcat după ea și au făcut repede schimb de încălțări.

Refugiatei din Ucraina nu i-a venit să creadă. A fost emoționată până la lacrimi de gestul tinerei și de „cadoul” pe care l-a primit.

Totul s-a întâmplat chiar cu câteva minute înainte ca trenul să plece din gară.

Cele două tinere și-au zâmbit, s-au îmbrățișat, iar voluntara a fost cât se poate de împlinită pentru că a putut ajuta. În continuare, situația din Ucraina este cât se poate de tensionată, iar armata condusă de Vladmir Putin continuă bombardamentele. A 21-a zi de război continuă să facă victime.

Citește și: Protestul unui polițist din Neamţ. Bărbatul a intrat în greva foamei chiar în fața sediulu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si