Într-o seară de poveste, cei prezenti la Gala Fundatiei “Turkey One Heart” au fost martorii unui gest impresionant făcute de Ferdi Sancar pentru victimile cutremurului care a scoat o lume intreaga. Îndrăgitul actor a decis să își doneze unicul său bun de valoare- mașina sa din 1998- pentru a face o donație substanțială în sprijinul copiilor afectați de dezastrele naturale.

Gestul emoționant făcut de Ferdi Sancar. Și-a donat unicul lucru de valoare pentru o cauză nobilă

Într-un gest cu adevărat altruist, Ferdi a mărturisit că mașina respectivă reprezenta singurul sau lucru de valoare, dar că nu ar fi putut să rămână indiferent, privind la copiii jucându-se printre ruinele clădirilor distruse. Pentru Ferdi Sancar, actul său de generozitate nu este doar o donație materială, ci o expresie a solidarității și empatiei față de cei aflați în nevoie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

" Am simțit că nu pot să stau deoparte și să nu fac ceva pentru a ajuta acei copii nevinovați și familiile lor care au fost grav afectate de cutremur. Am decis să fac un gest mic, dar sincer, în speranța că poate aduce o schimbare pozitivă în viețile lor. Mașina mea din 1998 a fost și rămâne unicul meu lucru de valoare, dar am realizat că există lucruri mult mai importante decât bunurile materiale.

Nu am putut să stau deoparte și să mă gândesc la confortul meu, știind că alții sufera”,  a spus actorul.

Citește și: Serialul „Poveste din Anatolia”, un nou episod la Kanal D: Dilek, alături de Taner

Gestul său a stârnit un val de recunoștință și apreciere din partea comunității, iar un om de afaceri, simțind puterea exemplului lui Ferdi, a achiziționat mașina pentru o sumă considerabilă- 500.000

de lire turcești. Cu toate acestea, gestul surprinzător al omului de afaceri nu s-a oprit aici. Acesta a insistat ca mașina să rămână în posesia lui Ferdi Sancar, evidențiind astfel admirația și respectul față de gestul nobil al actorului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si