O femeie care și-a pierdut câinele a făcut un gest impresionant, pentru a-i păstra vie prezența. La un an de când animalul său de companie, Max, a murit, femeie și-a renovat casa, cu excepția unui singur loc, cel preferat de cățelul său.

Gestul inedit publicat de femeie pentru a-și arăta iubirea a stârnit un val de reacții emoționante pe platformele sociale

Nu a renovat locul preferat de cățelul său

O femeie a impresionat o lume întreagă cu gestul făcut în memoria cățelului său, Max. La un an de când a murit Max, femeia a renovat casa, inclusiv scările din locuință.

Una dintre scări era locul unde Max stătea non stop și unde, datorită statului permanent pe acea porțiune, lemnul își pierduse culoarea.

Într-un filmuleț postat pe rețelele sociale, femeia arată noul aspect al scărilor, povestind pe fundal despre cel care i-a fost alături mereu, Max. Toate treptele sunt renovate, într-un nou stil, iar treapta pe care Max o prefera este specială.

Stăpâna lui Max a păstrat treapta preferată de acesta intactă, pentru a-l avea în permanență alături de ea. De asemenea, treapta respectivă este încadrată cu o tăbliță pe care este trecut numele Max, pentru ca orice care urcă scările să vadă cui aparține, de fapt, acea treaptă.

Citește și: Povestea lui Nea Costică, bărbatul care trăiește ca un pustnic de mai bine de două decenii! Ce face și cum se întreține la 82 de ani

scara lui MAX

Max are locul lui permanent

[Sursa foto: Capturi Instagram]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Vedeți, scările aveau nevoie urgent de un aspect nou. Dar pe scări se afla asta. Treapta lui preferată. Aici, în urmă cu un an, și-a așezat capul pe mâna mea și aplecat definitiv. Am renovat scările și le ador. Dar nu am putut acoperi treapta lui. Așa că, mereu va rămână locul lui", povestește femeia pe fundalul filmulețului.

Comentariile emoționante nu au încetat să apară. 

Nu pot să cred. Plâng în hohote

Este modalitatea perfectă de a-l onora pe Max

Mi-a intrat Oceanul Pacific în ochi

Chiar acum merg să-mi îmbrățișez cățelul

Îmi pare rău pentru pierderea ta. Max a fost onorat să te aibă

Te înțeleg perfect. Eu nu am șters urmele pe care cățelul meu le-a lăsat pe geam cu nasul înainte să moară, timp de 4 ani, sunt doar câteva dintre miile de comentarii.

Videoclipul a atins deja 3 milioane de aprecieri și peste 15 milioane de vizualizări.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si