În jurul orei 2 noaptea, un băiat de 17 ani a intrat în casa unei femei din SUA, Marjorie Perkins, amenințând-o cu moartea. Femeia a declarat că după ce a auzit aceste lucruri, s-a gândit că se va apăra.

Ulterior, băiatul a lovit-o. Bătrâna a luat un scaun pe care l-a folosit ca pe un scut. 

Femeia a strigat după ajutor, fără succes

Aceasta a început să strige după ajutor, însă nu a fost auzită de nimeni. Tânărul a lovit-o pe bătrână în mod repetat cu pumnii și a împins-o. Acesta a lovit-o în frunte la un moment dat. Marjorie Perkins l-a lovit cu scaunul și picioarele.

Citește și: FOTO- Un polițist din SUA a lăsat un tânăr să se înece. Bărbatul l-a privit timp de 13 minute cum se chinuie și nu a încercat să-l salveze: „Stai acolo, omule”

Băiatul a mers în bucătărie la un moment dat. Bătrâna și-a adus aminte de acest lucru. Atunci când l-a privit pe hoț, a realizat că nu avea pantofi, fiindcă îi lăsase pe pervaz ca să poată intra.

Gestul făcut de femeie față de tânăr

Femeia a încercat să îl dea afară, dar băiatul a spus că îi „ era îngrozitor de foame și nu mai mâncase nimic de ceva vreme”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bătrâna i-a dat o cutie cu unt de arahide, două mandarine, batoane proteice și biscuiți cu miere.

Gestul incredibil al unei femei din SUA, după ce s-a luptat cu un hoț în propria casă

Gestul incredibil al unei femei din SUA, după ce s-a luptat cu un hoț în propria casă

[Sursa foto: PixaBay]

Atunci când mânca, bătrâna a cerut ajutor, sunând la 911. Înainte de a veni poliția, băiatul a plecat. Acesta a fost găsit la câteva străzi distranță. În căutarea sa a pornit un câine polițist.

Acesta a fost reținut și dus într-un centru de detenție pentru tineri sub acuzații de intrare prin efracție, amenințare și agresiune. De asemenea, mai este acuzat de consum de alcool. La momentul reținerii, avea la el o sticlă de alcool.

Marjorie Perkins a declarat faptul că speră ca băiatul să primească ajutorul de care are nevoie pentru a-și reface viața. Aceasta a spus că este recunoscătoare că nu i s-a întâmplat ceva mai rău.

Citește și: Caz șocant în SUA! Un copil de 5 ani, aflat sub influența drogurilor, și-a împușcat accidental fratele de un an. Bebelușul decedat avea droguri în corp

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si