Close sidebar
Close sidebar

Gestul induiosator facut de Maria Butaciu inainte sa moara. A stat in coma doua luni, dar a deschis ochii ca sa o vada pe EA - "N-a putut sa plece dincolo pana cand..."

Saptamana asta a inceput cu un anunt trist venit din zona muzicii populare romanesti. Celebra interpreta de muzica populara, Maria Butaciu, a pierdut batalia cu boala necrutatoare care o macina si a murit.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi lumea s-a rugat neincetat pentru ca ea sa treaca peste aceasta cumpana, nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Maria Butaciu urmeaza sa fie inmormantata astazi la Cimitirul "Ghencea Militar".

Maria Butaciu a murit la 78 de ani, dupa o lunga suferinta. Celebra interpreta a melodiilor "Bade, palarie noua", "Firule, mai, fir de iarba" sau "M-am suit in Dealul Clujului", a murit dupa ce aproape doua luni a stat in coma.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Totusi, surse apropiate ei au declarat ca interpreta a deschis ochii chiar inainte sa moara pentru a-si vedea fiica pentru ultima data. Fata Mariei Butaciu a stat tot timpul alaturi de mama ei in aceasta perioada extrem de grea.

Mai multe detalii pe click.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI