Un vecin care a lăsat un bilețel lipit pe o mașină parcată a avut parte de o surpriză după când a văzut răspunsul. Șoferul mașinii a refuzat să- și accepte vina atât de ușor.

Și-a exprimat nemulțumirea printr-un bilețel lăsat în parbriz

Biletul era unul direct și nu lăsa loc de interpretări. Bărbatul și-a spus clar nemulțumirea față de situația întâmpinată în parcare: „Vă rog mutați mașina.

Mulțumesc.”

Când a văzut bilețelul, șoferul a dat replica cu un bilețel foarte direct, pus chiar sub primul. A dat naștere unei conversații la care autorul original, vecinul său, nu s-ar fi așteptat vreodată.

Gest inedit: vecinul i-a lipit un bilețel în geam deși mașina era parcată pe un drum public. Replica directă a șoferului!

Gest inedit: vecinul i-a lipit un bilețel în geam deși mașina era parcată pe un drum public. Replica directă a șoferului!

[Sursa foto: Reddit]

Al doilea bilețel era plin de întrebări: „Aș putea să întreb de ce? Este taxată, asigurată și pe drumul în care locuiesc. Măcar spuneți-mi! Paul (Numărul 31) Cine sunteți?”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Întreaga scenă a schimbului de mesaje a fost văzută de o persoană care ieșise să își plimbe câinii. Fotografia cu aceste schimburi de replici a fost postată pe Reddit, fiind văzută „destul de amuzant” această dispută în curs.

Mai mulți utilizatori de Reddit nu au putut să nu comenteze pe baza acestei povești caraghioase și erau curioși dacă va exista o „a treia parte” a conversației dintre cei doi vecini, așa cum a promis inițial autorul primului mesaj original. 

Un utilizator a comentat: „Paul aduce un punct excelent! Va răspunde persoanei necunoscute?”

Un alt utilizator a spus: „Trebuie să adăugați un bilețel mai mic, ca răspuns în același fir de discuție. Nu uitați să vă plângeți de cantitatea de excrement de câine în ultima vreme.”„Așteptăm cu nerăbdare răspunsul lor. Iubesc astfel de situații în care oamenii cred că dețin drumul public în fața casei lor”, a spus altcineva.

Atenți la detalii, unii utilizatori au remarcat că mesajul original ar fi fost mutat în interiorul mașinii, alături de cel de-al doilea bilețel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si