Bărbatul nu a mai suportat căldura și fără a se gândi prea mult s-a băgat în frigiderul unui supermarket să se răcorească. Întreaga scenă a fost filmată. Imaginile au devenit virale într-un timp scurt.

Citește si: VIDEO| Aglomerație în Vama Distracției

Temperaturile ridicate le dă bătăi de cap românilor. Tinerii caută soluții pentru a se răcori în orice fel.

Un bărbat a vrut să scape de gradele mari din termometre așa că a intrat în frigiderul unui supermarket. Imaginile au devenit virale pe TikTok imediat.

Un bărbat s-a băgat în frigider pentru a se răcori

Românii sunt inventivi tot timpul. Căldura din ultima vreme l-a făcut pe un tânăr să se bage într-un frigider pentru băuturi. Acesta a fost filmat, iar imaginile publicate pe rețelele de socializare au devenit virale într-un timp foarte scurt.

Citește si: VIDEO- Tragedie la malul mării. Un tânăr s-a înecat în Costinești. Este a patra victimă din ultimele zile

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Chiar atunci când se înghesuia să încapă în vitrina frigorifică a supermarketului, tânărul a fost filmat de mai mulți prieteni. Cu atât mai mult, aceștia s-au asigurat că prietenul lor își va închide ușa la frigider după ce a intrat în el.

Peripețiile nu se termină aici. Un turist de pe plaja Modern din Costinești nu a mai ținut cont de nimic, și s-a spălat pe dinți în mare.

Imaginile cu bărbatul au devenit virale pe rețelele de socializare.

Citește si: Un turist a plătit separat gheața din paharul cu suc. Întâmplarea inedită trăită în stațiunea Mamaia

Bărbatul a stat extrem de relaxat și s-a spălat pe dinți ca și cum toată marea era a lui. El a folosit apă sărată pentru a se clăti. Litoralul românesc este foarte aglomerat în ultima perioadă, iar oamenii au rămas uimiți de gestul lui.

Cu două zile în urmă, gradul de ocupare de pe litoral, din stațiunea Costinești, a fost de aproape 100%. Turiștii nu mai aveau loc nici în apă și au fost nevoiți să stea înghesuiți până și în mare.

Oamenii merg în stațiunea Costinești, unde nu au nici măcar loc, pentru că este mai ieftin decât în Mamaia. Ei vor să se distreze și cu bani puțini, chiar dacă sunt nevoiți să stea în aglomerație.

Citește si: Temperaturi extreme, riscuri moderate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si