Primarul orasului botosanean Stefanesti a taiat subventiile pentru jumatate dintre asistatii social inregistrati in localitate. Planul a inceput sa fie pus in aplicare progresiv inca din vara anului 2016, atunci cand Florin Butura (PNL) a câstigat mandatul de primar.

In

acest moment, aproape 500 de persoane aflate pe lista persoanelor nevoiase nu mai primesc ajutorul de subzistenta. Autoritatile locale s-au aratat nemultumite de faptul ca majoritatea asistatilor social refuzau sa presteze munca in folosul comunitatii, activitate obligatorie in schimbul banilor luati de la stat. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Fiecare asistat social trebuie sa faca un anumit numar de ore de munca in folosul comunitatii.

La fiecare inceput de luna, i-am chemat sa munceasca câteva ore in folosul comunitatii. Am considerat ca, daca nu vin, nu mai au nevoie de bani si i-am taiat de pe lista asistatilor la inceputul lunii urmatoare. Nu se poate sa primesti bani de la stat fara sa respecti conditiile“, spune primarul Florin Butura, potrivit Adevarul.

Citeste mai multe AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si