Close sidebar
Close sidebar

Gestul minunat facut de Madalina Manole pentru familia unui fan. Putini stiu de intamplarea asta din viata fetei cu "parul de foc"

Madalina Manole nu mai este printre noi de sapte ani de zile, atunci cand a decis sa isi puna capat zilelor, chiar in ziua in care ar fi implinit 43 de ani. Madalina Manole s-a otravit cu Furadan, un pesticid extrem de toxic.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In jurnalul ei, care a si fost facut public, Madalina a povestit un episod interesant din viata ei si despre care extrem de putina lume stie. La un moment dat, "fata cu parul de foc", a primit in dar mai multe bijuterii de la un fan. Acesta le furase de acasa pentru a i le face cadou ei.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Madalina a realizat imediat ca ceva este in neregula cu acele bijuterii si a reusit sa intre in contact cu familia tanarului. "I-am sunat parintii si le-am spus ce a facut.

Le-am inapoiat inelele, fiindca valoarea lor sentimentala era mare. Se vedea cu ochiul liber ca sunt bijuterii vechi, de familie.", povestea in urma cu cativa ani Madalina Manole pentru cei de la Jurnalul National. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI