Close sidebar
Close sidebar

Gestul neobișnuit făcut de un pasager în avion. Totul s-a întâmplat sub privirile femeii de lângă el! Scene halucinante

Scene halucinante într-un avion care se pregătea să decoleze de pe aeroportul Milano Malpensa spre Lamezia Terme! Aeronava a avut o întârziere de două ore din cauza unui gest neașteptat făcut de unul dintre pasagerii de la bord. Totul a avut loc marți, 18 iulie 2023.

Alexandra Costea,

Gestul neobișnuit făcut de un pasager în avion. Totul s-a întâmplat sub privirile femeii de lângă el! Scene halucinante

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aeronava nu decolase încă de pe Aeroportul Malpensa din Milano atunci când unul dintre pasageri a decis să urineze într-o sticlă de bere în timp ce se făcuse comod în scaunul său, notează jurnaliștii de la  Fanpage.

În timp ce femeia se îndrepta către scaunul ei în avion, a remarcat un comportament neobișnuit al bărbatului din scaunul alăturat.

[Sursa foto: istock.com]

Citește și: FOTO/VIDEO- Șase persoane au murit în Columbia, după ce un avion s-a prăbușit. Cinci dintre acestea sunt membri ai unui partid

Șocată de ceea ce se întâmpla, a observat că acesta urina într-o sticlă de bere. Echipajul de zbor a sesizat rapid faptul că femeia părea să ezite să se așeze pe locul ei.

Din cauza bărbatului, zborul a avut o întârziere de două ore

Imediat după ce echipajul de la bord a realizat ceea ce tocmai se întâmpla, au informat comandantul avionului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ca urmare a incidentului neplăcut, comandantul a hotărât să anunțe poliția cu privire la comportamentul pasagerului, care nu a oferit nicio justificare pentru gestul la care a recurs.

Citește și: EXCLUSIV: Vacanțele românilor, afectate de incendiile devastatoare din Grecia/ Roxana Ilinca: ”Un procent foarte mic din turiști au hotărât să renunțe”

Echipa Poliției Aeriene de Frontieră a intervenit, identificând bărbatul și aducându-l la răspundere pentru comportament obscen într-un loc public.

Mai apoi, au procedat să verifice bagajele de mână ale celorlalți pasageri.

Citește și: VIDEO- Aeroportul Internațional Brașov a ajuns la 10.000 de pasageri

Datorită acestui incident și a verificărilor suplimentare, zborul a înregistrat o întârziere de două ore, decolând la ora 13:00 în loc de ora 11:00.

Citește și: Alertă cu bomba pe aeroportul Otopeni. Un avion a aterizat de urgență

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI