Robert a invitat-o pe Giuly în camera roșie stârnind curiozitatea fetelor in casă, în special a Larisei, care s-a aflat într-o etapă de cunoaștere cu el. În momentul în care Giuly a intrat în cameră a făcut un gest care l-a uimit și pe Robert și chiar a ținut să o întrebe de ce a reacționat așa.

Gestul neobservat dintre Giuly și Robert în camera roșie

Gestul neobservat dintre Giuly și Robert, în camera roșie din Casa Iubirii. Totul s-a petrecut sub privirile Larisei: "Eu stau bine cu simțurile"

Robert și Giuly, în camera roșie

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: VIDEO. Julia din "Casa Iubirii" îi propune lui Patrick să fie împreună. "Nu există fată care să-i placă lui", spune Robert

Emoționată, tăcută, dar extrem de aranjată pentru întâlnirea cu Robert, Giuly a primit numai cuvinte frumoase din partea lui Robert. Interesat să o cunoască, el a fost surprins plăcut de gestul lui Giusy de a-l strânge de braț în momentul în care s-au îmbrățișat.

Robert:- Ce faci, ești bine? De ce m-ai strâns de mână?

Giuly: A, nu știu, așa...

Robert: Te-am simțit puțin tensionată.

Giuly: Da, dar hai să nu vorbim despre asta.

Robert: Eu te-am chemat aici, în camera roșie, pentru că mi-a plăcut cum te-ai prezentat, chiar dacă ai fost puțin copleșită de emoții. Aș vrea să știu mai multe despre tine, pentru că pe mine mă interesează cum gândește o femeie și cum este ea.

Din punct de vedere fizic îmi placi. Mi-a plăcut faptul că ai zic că ai avut o relație serioasă timp de 10 ani, ceea ce denotă că ești o femeie serioasă. Ai spus că ești credincioasă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Giuly: Spune-mi tu despre tine, că eu nu prea te cunosc.

Robert: Mă consider un băiat serios, știu ce vreau, nu mă joc cu fetele. Până în prezent am avut o singură cunoașgtere cu Larisa, care s-a încheiat. Momentan nu știu, nu vreau să trag o concluzie. Te-am chemat pentru că ești fată nouă și vreau să te cunosc mai bine, pentru că mi-ai prezentat ingteres. Vedem pe viitor mai multe, cum ești, cum gândești.

Giuly: Îți dorești să-ți faci o familie în curând sau peste câțiva ani? Ce planuri ai?

Robert: Bineînțeles că îmi doresc. Nu te gândi că vreau să mai stau până la 30 de ani. Dacă lucrurile funcționează și am pe cineva, dar trebuie să simt, să am pe cineva potrivit lângă mine.

Robert a surprins-o pe Giuly cu un buchet de flori

Gestul neobservat dintre Giuly și Robert, în camera roșie din Casa Iubirii. Totul s-a petrecut sub privirile Larisei: "Eu stau bine cu simțurile"

Robert i-a dăruit un buchet de flori lui Giuly

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Furtună în "Casa Iubirii" după ce Robert a chemat-o în camera roșie pe Giuly. "Nu mă mai simt bine aici", spune Larisa

Pentru că întâlnirea dintre ei a avut loc de Ziua Îndrăgostilor, Robert i-a oferit un cadou noii concurente.

Giuly: Îmi place cum vorbești!

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Robert: Să nu se scurgă timpul...ți-am adus și un buchet de flori pentru că astăzi este Ziua Îndrăgostiților.

Giuly: Mulțumesc! M-ai lăsat fără cuvinte.

Robert: Cred că ești o femeie cu un potențial mare. Nu-mi place că există tensiuni acolo, în casa fetelor.

Giuly: Robert, dar eu nu am nimic cu ea. Ea vorbește despre mine.

Robert: Sfatul meu e că o vorbă bună anulează conflictul.

Cei doi au părăsit camera roșie zâmbind și emoționați, convenind să lase lucrurile să decurgă natural.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si