Close sidebar
Close sidebar

Gestul șocant al unui bărbat: A otrăvit fântâna de lângă casa fostei soţii ca să o ucidă

Un bărbat din Iași s-a hotărât să otrăvească fântâna de lângă casa fostei soții ca să îi vină de hac femeii. Ieșeanul a cercetat istoria Moldovei și s-a hotărât să otrăvească fântânile cum ucideau turcii sau tătarii invadatorii.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul a turnat insecticid de mai multe ori în fântâna de unde mai multi vecini ai femeii, luau apă. Bărbatul este anchetat de poliție după ce o vecină a constatat că apa are o culoare ciudată şi un miros înţepător şi a sunat la numărul de urgență 112.

Citeste si: Alimente strict interzise bebelușilor. Lista pe care orice mămică ar trebui să o știe

Una din fântânile din Costulești a fost otrăvită de mai multe ori, doar în trei luni. Astfel, cele șapte familii din împrejurul fântânii au rămas fără apă din cauza bărbatului.

Gestul șocant al unui bărbat. A otrăvit fântâna de lângă casa fostei soţii ca să o ucidă

Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, s-a hotărât să otrăvească apa din fântâna situată la poarta fostei soții, imediat după ce s-au despărțit.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Femeia se teme de bărbat, după cele întâmplate, așa că a cerut ordin de restricţie împotriva celui cu care a trăit zeci de ani.

Citeste si: Ionela a murit pe A1, strivită în maşină, pentru că vărul ei se grăbea să ajungă la serviciu

Deși este deschisă o anchetă de oamenii legii, bărbatul este încă în libertate.

După ce rezultatele anchetei se vor definitiva iar bărbatul se dovedește a fi vinovat de otrăvirea apei riscă o amendă pentru infectarea fântânii.

Citeste si: Anunț șoc! Violatorii din Vaslui sunt liberi

Omul se apără și declară că nu este vinovat cu nimic, arată observator.tv. Acesta acuză că totul este o defăimare din partea fostei soții.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI