Lionel Messi a fost ratat de puțin de o sticlă de apă care a zburat spre capul său duminică seara, la finalul celui mai recent meci câștigat de Inter Miami.

Cu câteva minute mai devreme, Messi fusese în centrul unui alt episod neașteptat: un fan s-a năpustit pe teren în direcția sa, însă bodyguardul deja celebru al starului din Argentina a intervenit la timp.

Citește și: Cum a reacționat bodyguardul lui Messi când un suporter a vrut să-l pozeze pe superstar

La scurt timp după finalul meciului, Lionel Messi a trecut din nou prin emoții, când s-a aruncat o sticlă de apă în direcția lui după victoria lui Inter Miami pe terenul echipei LAFC.

Garda de corp a lui Messi a fost din nou pe fază și a fost la un pas să intercepteze sticla de apă, la fel ca un portar de națională:

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

Gest fără precedent împotriva lui Lionel Messi de la sosirea în SUA

După cum se vede în videoclipul de mai jos, sticla l-a ratat de puțin pe câștigătorul Cupei Mondiale.

Messi, care a avut două pase decisive în victoria cu 3-1, ieșea de pe terenul de pe stadionul BMO alături de garda de corp când obiectul a fost aruncat în direcția lui.

Lionel Messi poate fi văzut tresărind, în timp ce garda lui de corp arăta și ea alarmată.

Cu câteva minute înainte, în minutul 73 al meciului de duminică, Leo Messi a fost "atacat" de un invadator pe teren.

Fanul, care era îmbrăcat în tricoul Barcelonei, a ajuns până la atacantul argentinian și chiar a reușit să-l prindă în brațe, în încercarea de a-l îmbrățișa.

Cu toate acestea, suporterul a fost repede înlăturat de către bodyguardul său, care sprintase pe teren pentru a-și proteja clientul. Fanul a fost apoi preluat de echipa de securitate a stadionului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si