Close sidebar
Close sidebar

Prefectul Capitalei, în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu COVID-19

Prefectul Capitalei Gheorghe Cojanu a declarat vineri seară, la B1 TV, că, a fost testat pentru noul coronavirus şi trimis să stea în izolare până la primirea rezultatului, după ce a intrat în contact la serviciu cu o persoană depistată cu COVID-19.

Georgiana Balaban,

Gheorghe Cojanu - prefectul Capitalei. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Eu, astăzi, n-am fost la serviciu. A fost un caz de COVID. Fiind contact, s-a prezentat ambulanţa. Am fost şi eu testat şi trimis să stau în izolare până primesc rezultatul acestui test. Am fost la serviciu şi la prima oră am aflat că un contact de al meu, de la serviciu, a fost testat pozitiv, drept care şi eu, şi încă o persoană au trebuit să fie testate şi trimise acasă în izolare până mâine, când vom afla rezultatul”, a afirmat Cojanu la B1TV.

Gheorghe Cojanu- infectat cu virusul Sars-Cov-2

Purtătoarea de cuvânt a Prefecturii Municipiului Bucureşti Mariana Stancu-Ţipişcă, a anunţat joi că prefectul este în concediu de odihnă.

Citeste si: Coronavirus: Parisul ar putea intra în stare de alertă maximă

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Mireasă cu coronavirus. Descinderi în combinezoane

Prefectul Capitalei infectat cu Sars-Cov-2. [Sursa foto: PixaBay]

„Domnul prefect este în concediu legal de odihnă”, a

declarat joi Mariana Stancu-Ţipişcă, după şedinţa Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, în ziua în care Grupul de Comunicare Strategică anunţa 4.013 noi cazuri de infectare cu SARS-COV-2.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI