Gheorghe Dincă a ajuns vineri dimineaţă în faţa procurorilor DIICOT. Astăzi va fi făcută percheziţia informatică. Procurorii vor verifica tot ceea ce se află în telefonul lui. Codul de procedură prevede ca această percheziţie să se facă în prezenţa inculpatului. 

Gheorghe Dincă este acuzat că le-a răpit şi ucis pe adolescentele Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, în Caracal. Inculpatul a mărturisit crimele. 

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Preşedintele Iohannis, consultări cu partidele la Cotroceni

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Explozie la bordul unui petrolier! ”Experţii cred că este un atac terorist!”

Citeste si: Scene șocante la un liceu din Timiș în timp ce un elev își bătea profesorul. Motivul este uluitor

Cei mai buni profileri din lume au stat două zile la Penitenciarul Jilava, au discutat cu Gheorghe Dincă și au analizat înregistrările de la percheziții. „Nu a fost o audiere propriu-zisă, nu s-a consemnat pe hârtie. Inculpatul a relatat anumite situații în legătură cu cazul, iar profilerii au analizat ceea ce a afirmat el, reacțiile lui și așa mai departe”, a declarat avocatul acuzatului. Potrivit

declarațiilor făcute de oficial, Dincă a răbufnit în fața specialiștilor, a plâns și a avut momente de regret. Interesant este și faptul că acuzatul a avut mai multă libertate de exprimare în fața specialiștilor de la FBI. „A avut momente de regret…mai plânge. Nu se întâmplă des, dar plânge. În general, cei care au comis o crimă au momente de răbufnire. În fața experților de la FBI a avut mai multă libertate de exprimare.
A putut să spună ce a vrut, fără să fie întrerupt”, a mai spus avocatul lui Gheorghe Dincă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si