Gheorghe Dincă a primit o nouă lovitură! Monstrul din Caracal este din nou condamnat la închisoare de către Judecătoria Caracal.

Câți ani va sta Monstrul din Caracal în închisoare?

De data aceasta, el a primit un an și 6 luni pentru furt și folosirea de instalații clandestine, dar și pentru ocolirea echipamentelor de măsurare a energiei electrice furnizate. 

Acum, Gheorghe Dincă trebuie să ispășească o pedeapsă totală de 31 de ani și jumătate.

Prima condamnare, cea de 30 de ani a primit-o pentru uciderea celor două tinere, Alexandra Măceșanu şi a Luizei Melencu. De asemenea, acesta trebuie să achite despăgubiri societății de furnizare a energiei electrice, respectiv suma de 13.000 de lei.

Dincă condamnat închisoare

Gheorghe Dincă a primit încă un an și 6 luni de închisoare.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Primarul din Crevedia și-a mărit salariul cu 70%, la două luni de la explozia devastatoare. Ce sumă va primi edilul de anul viitor

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe lângă aceste sume, Gheorghe Dincă a mai fost obligat de instanţa de judecată să plătească despăgubiri în valoare de 100.000 de euro familiilor victimelor.

Bunurile puse sub sechestru la Caracal

Toate bunurile lui Gheorghe Dincă au fost puse sub sechestru.

Mai precis, procurorii vor să vândă  un teren intravilan de 1.184 mp, un teren intravilan de 1.220 mp, un teren intravilan de 1.856 mp, o locuință de 121 mp la sol, două anexe de 91 mp la sol și 196 mp la sol și un teren arabil intravilan de 463 mp. Nimeni nu pare a fi interesat de ele, din cauza ororilor petrecute în curtea Monstrului din Caracal.

Doar Agenția Națională de Administrare a Bunurilor provenite din Infracțiuni (ANABI) a reușit să vândă câteva bunuri, mai exact fier vechi și două autoturisme, iar sumele au fost depuse în contul deschis conform legislației, cu un sold curent de 20.763,48 RON.

Dincă condamnat închisoare

Gheorghe Dincă are în total 31 de ani și jumătate de stat în închisoare.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Discuția halucinantă pe care a purtat-o Cătălin Cherecheș cu denunțătorul său: "Eu sunt diavolul". Ce i-a spus fostul primar înainte să închidă telefonul

Cazul lui Gheorghe Dincă este cea mai costisitoare anchetă din România. În total, statul român a cheltuit 750.000 de lei cu dosarul Monstrului din Caracal. Avocatul Adrian Cuculis a explicat însă, că statul ar trebui îl oblige pe bărbat prin decizia penală de condamnare să plătească toate cheltuielile făcute pe parcursul investigațiilor.

Gheorghe Dincă a fost reţinut pe 27 iulie 2019 şi apoi arestat preventiv pentru faptele sale macabre.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si