Close sidebar
Close sidebar

Gheorghe Marmureanu anunta ca un cutremur puternic poate lovi Romania dupa anul 2040. "Atunci se va produce si va avea loc in Vrancea"

Gheorghe Marmureanu, directorul onorific al Institutului National Pentru Fizica Pamantului a prognozat un cutremur puternic in Romania. Conform unor analize statistice si calcule stiintifice, in Romania, vom avea un seism mare dupa anul 2040.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Marmureanu spune ca exista un anumit tipar dupa care se produc aceste cutremure devastatoare. "Exista o anumita distanta in timp, egala pentru toate. Urmeaza ca marele cutremur sa se produca dupa 2040. Asta este. Exista o realitate fizica. Daca socotim 64 de ani de la cutremurul din 1977, atunci rezulta 2041. Acesta este marele cutremur care poate fi in Vrancea. Nu o spun eu, asta rezulta din calcule. Nu poate fi un cutremur mai devreme. Seismele au loc la intervale de 37 de ani, 64 de ani, 36 de ani sau 102 ani.", a declarat Marmureanu la un post de televiziune.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Afirmatiile lui vin in contextul unei perioade seismice foarte mare in lume, perioada in care s-au inregistrat cateva cutremure extrem de puternice. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI