La respectabila vârstă de 76 de ani, Gheorghe Turda are o carieră cu adevărat impresionantă. Pe lângă concertele pe care le susține în întreaga țară, îndrăgitul interpret de muzică populară cântă și la nunți sau la petreceri private.

De cele mai multe ori serile de petrecere se încheie cu bine, însă artistul a avut parte și de experiențe neplăcute.

Citește și: VIDEO Costy Deoanca și Georgiana Lobonț, proiect de succes! Cei doi au lansat recent piesa „Romeo și Julieta”

gheorghe turda, nunta, interpret muzica populara

Gheorghe Turda, la un pas de bătaie la nuntă

Pe parcursul carierei de decenii, cunoscutul solist a avut parte și de evenimente pe care nu le poate uita nici acum. Una dintre serile care i-au rămas în minte artistului este cea a unei nunți din urmă cu peste 50 de ani, atunci când s-a trezit cu amenințări chiar din partea mirelui.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

„Prin anii ’70 o colegă din Banat, de la Conservator, m-a invitat să îi cânt la nuntă. Nu știu cum s-a făcut, dar chiar atunci soțul ei a aflat, din aproape în aproape, că o curtasem. Furios, m-a amenințat că mă bate. Ca să evit această scenă penibilă, mai ales că eu n-am atentat niciodată la pudoarea ei, ca să scap de penibilitatea răzbunării, am plecat de acolo.

Foștii colegi de la Conservator, veniți și ei la nuntă, m-au salvat. M-au urcat într-o căruță și m-au scos teafăr din sat, căci pe atunci nu erau mașini. M-au dus în alt sat, așa am scăpat de bătaie , a detaliat Gheorghe Turda pentru click.ro.

Nu este singura petrecere care l-a marcat pe cântăreț. Acesta își amintește de o altă nuntă, la care a asistat fără voia sa la o altercație dintre un petrecăreț și mire. 

„Îmi amintesc de o altă nuntă, de prin țară, când am fost martor la o scenă dramatică. Un mesean l-a lovit pe ginerică cu un obiect dur, prin prelata cortului. I-am tras și eu câteva agresorului, în timp ce îl întrebam cum își permite să sară la baie în ziua nunții”, a mai povestit interpretul. 

Citește și: VIDEO Marcela Fota, mamă și artistă model. Artista are o relație foarte bună cu băiatul său

gheorghe turda, nunta, interpret muzica populara


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si