Close sidebar
Close sidebar

Gheorghe Zamfir, in lacrimi la Moastele Sfantei Parascheva! Artistul s-a rugat o jumatate de ora

Gheorghe Zamfir s-a numarat printre cei 40.000 de credinciosi care au venit sa se roage la Moastele Sfantei Preacuvioase Parascheva, depuse la Catedrala Mitropolitana din Iasi, in aceasta saptamana!

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

In ciuda vremii potrivnice, apreciatul artist a tinut sa mearga la racla, ieri seara, imediat dupa ce a sustinut un concert extraordinar, si sa spuna o rugaciune pentru sufletul sau.

Maestrul a ajuns la fata locului si a fost extrem de impresionat! Zamfir a stat o jumatate de ora la moaste, s-a inchinat, apoi a pupat racla, avand practic lacrimi in ochi! Surprinzator, si mai emotionat a fost naistul in momentul in care preotul Andrei Zavlog a dorit sa-i spuna cateva cuvinte.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

“Parintele s-a rugat, in principal, pentru sanatatea domnului Gheorghe Zamfir! Apoi, a vorbit despre el asistentei, ca la final, sa ii spuna maestrului ca prezenta la moastele Sfantei Parascheva va face minuni in viata sa privata si profesionala”, au dezvaluit persoane aflate la fata locului.

Prezenta lui Zamfir la Mitropolie a fost la fel de apreciata ca si prestatia pe care a avut-o cu doar cateva ore inainte pe scena Ateneului din Iasi.

“Naistul a fost invitat sa sustina un concert, cu ocazia zilelor orasului, care se deruleaza in aceasta saptamana, iar show-ul lui a fost cu adevarat unul regal. Alaturi de orchestra condusa de dirijorul Daniel Jinga, a interpretat instrumental intr-o maniera proprie Lonely Shepherd, Ciocarlia, Mociorita sau Nessun Dorma, iar cu soprana Irina Baiant a ridicat publicul in picioare cu “Ave Maria”,  una dintre cele 12 piese compuse de Zamfir si inchinate Fecioarei Maria.

In spectacol sau, maestrul l-a avut si pe indragitul cantaret Francesco Napoli, dar si pe tanara Roxana Cozma”, au declarat organizatorii evenimentului.

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI