Articolul explica pe o intreaga pagina a Jilin Daily, felul in care armele nucleare sunt diferite de cele traditionale si instruieste oamenii pentru a se proteja in eventualitatea unui atac.

Cei care sunt afara in timpul unui atac ar trebui sa se ascunda intr-un transeu, sa isi acopere pielea expusa sau sa se arunce intr-un lac sau rau.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De asemenea, au fost puse la dispozitia cititorilor ilustratii care ii invatau cum sa scape de contaminarile radioactive.

Printre sfaturi se numara si spalatul pantofilor cu apa, curatarea urechilor cu betisoarele specifice precum si o imagine cu un copil care vomita pentru a arata modalitatea de a elimina substantele radioactive prin tehnici ca lavaj gastric sau inducerea urinarii.

China a aratat o ingrijorare profunda fata de programul nuclear al Coreei de Nord si a facut apeluri catre Statele Unite ale Americii si Coreea de

Sud sa nu mai provoace guvernul de la Phenian. Avioanele de lupta americane vor zbura pe 6 decembrie deasupra Peninsulei Coreene in cadrul unor exercitii comune efectuate impreuna cu Coreea de Sud. Phenianul a avertizat ca aceste exercitii risca sa cauzeze un razboi in peninsula.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si