De curand, Ghita Muresan face reclama in SUA celui mai mare smartphone. Cel mai inalt jucator din istoria NBA, 2,31 metri, care locuieste la Washington, a fost invitat de „Wall Street Journal” sa manuiasca noul Iphone XS Max, un smartphone urias, lung de 15,75 cm, lat de 7,74 cm si cu o greutate de 208 grame.

Ghita Muresan face reclama in SUA celui mai mare smartphone: "P oate fi un pic prea greu pentru cei cu maini mici"

„Cel mai mare telefon al celor de la Apple poate fi un pic prea greu pentru cei cu maini mici. De aceea, reporterul WSJ s-a intalnit cu legenda NBA Gheorghe Muresan pentru a prezenta ecranul de 6,5 inch, camera foto si bateria acestui smartphone”, au scris cei de la Wall Street Journal.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ghita Muresan face reclama in SUA celui mai mare smartphone. Sedinta foto s-a tinut sub cosul de baschet

Intr-un reportaj, Ghita Muresan face reclama in SUA celui mai mare smartphone.

O ziarista s-a dus la sala de baschet, acolo unde Muresan a facut o sedinta foto cu telefonul, din care se poate observa cum uriasul smartphone arata minuscul in podul palmei celebrului fost baschetbalist.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si