Close sidebar
Close sidebar

Ghita Muresan face reclama in SUA celui mai mare smartphone de pe piata! Cum arata telefonul in mainile uriasului de 2,31 metri!

In aceste zile, Ghita Muresan face reclama in SUA celui mai mare smartphone al celor de la Apple.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

De curand, Ghita Muresan face reclama in SUA celui mai mare smartphone. Cel mai inalt jucator din istoria NBA, 2,31 metri, care locuieste la Washington, a fost invitat de „Wall Street Journal” sa manuiasca noul Iphone XS Max, un smartphone urias, lung de 15,75 cm, lat de 7,74 cm si cu o greutate de 208 grame.

Ghita Muresan face reclama in SUA celui mai mare smartphone: "P oate fi un pic prea greu pentru cei cu maini mici"

„Cel mai mare telefon al celor de la Apple poate fi un pic prea greu pentru cei cu maini mici. De aceea, reporterul WSJ s-a intalnit cu legenda NBA Gheorghe Muresan pentru a prezenta ecranul de 6,5 inch, camera foto si bateria acestui smartphone”, au scris cei de la Wall Street Journal.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ghita Muresan face reclama in SUA celui mai mare smartphone. Sedinta foto s-a tinut sub cosul de baschet

Intr-un reportaj, Ghita Muresan face reclama in SUA celui mai mare smartphone. O ziarista s-a dus la sala de baschet, acolo unde Muresan a facut o sedinta foto cu telefonul, din care se poate observa cum uriasul smartphone arata minuscul in podul palmei celebrului fost baschetbalist.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI