In cariera lui de fotbalist, Giani Kirita de la Exatlon a jucat 8 ani in Turcia, cea mai prolifica perioada fiind cea petrecuta la Bursaspor, echipa cu care a devenit campion, in 2010. Kirita a marturisit ca a fost coplesit de manifestarile de simpatie ale suporterilor echipei sale.

Giani Kirita de la Exatlon. A dezvaluit care a fost cheia succesului echipei sale

„Succesul a fost adus de mai mulţi factori. Jucătorii au crezut unii în ceilalţi. Nu am ratat nicio oportunitate. Toţi fotbaliştii din echipă, indiferent dacă au jucat sau nu, s-au respectat reciproc. Bineînţeles că nu trebuie să îi uităm nici pe suporteri. Până acum, nu am avut parte de un interes atât de mare la nici o echipă la care am jucat”, a dezvaluit Giani Kirita in presa turca.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Giani Kirita de la Exatlon. Fanii au vrut sa se fotografieze cu el

Dupa ce a devenit campion in Turcia, Giani Kirita de la Exatlon a fost asaltat de fani: „Nu pot să mă plimb liniştit prin Bursa.

Oamenii vor peste tot să se fotografieze cu noi, să discute cu noi, ceea ce mă face fericit”. Giani Kirita dezvaluise că îşi doreşte să joace mai mult decât în campionatul trecut, când a avut probleme din cauza accidentărilor: „Vreau mult să joc. Vreau să dau tot ce pot din mine şi să îmi aduc o contribuţie mai mare la Bursaspor. Sunt foarte iubit în Bursa şi vreau să arăt că merit”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si