In februarie 2005, Giani Kirita l-a scos din sarite pe Gica Hagi cu ocazia partidei Samsunspor-Galatasary, din campionatul Turciei. Kirita, liderul actual al trupei Faimosilor de la Exatlon, juca la Samsunspor, in timp ce Hagi era antrenorul lui Galatasaray Istanbul. Partida s-a incheiat cu scorul de 2-1 pentru Samsunspor, iar, la final, Hagi a fost furios la conferinta de presa, sustinand ca infrangerea echipei sale a fost cauzata si de faptul ca Giani Kirita nu a primit un cartonas rosu, pentru jocul sau dur.

Giani Kirita l-a scos din sarite pe Gica Hagi. Echipa lui a invins-o pe cea antrenata de "Rege"

Presa din Turcia a consemnat ca Giani Kirita l-a scos din sarite pe Gica Hagi. „Hagi a venit la conferinta de presa doar pentru a tuna si fulgera impotriva arbitrilor”, au relatat ziarele. „Este incredibil ca Samsunspor nu a ramas cu un om mai putin! Kirita ar fi trebuit eliminat inca de la inceputul meciului. Comentatorii TV trebuie sa se uite la fazele jocului si sa le analizeze”, a spus Hagi, citat de cotidianul "Fanatik".

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Dupa ce a facut, rosu la fata, acest comentariu succint, principalul Galatei s-a ridicat de la masa si a parasit in graba sala de conferinte, fara sa astepte alte intrebari”, s-a mai scris despre acel episod.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si