Close sidebar
Close sidebar

Giani Kirita l-a scos din sarite pe Gica Hagi! Antrenorul a fost revoltat: „Kirita trebuia eliminat!”

In urma cu 13 ani, Giani Kirita l-a scos din sarite pe Gica Hagi in timpul unui meci din campionatul Turciei.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

In februarie 2005, Giani Kirita l-a scos din sarite pe Gica Hagi cu ocazia partidei Samsunspor-Galatasary, din campionatul Turciei. Kirita, liderul actual al trupei Faimosilor de la Exatlon, juca la Samsunspor, in timp ce Hagi era antrenorul lui Galatasaray Istanbul. Partida s-a incheiat cu scorul de 2-1 pentru Samsunspor, iar, la final, Hagi a fost furios la conferinta de presa, sustinand ca infrangerea echipei sale a fost cauzata si de faptul ca Giani Kirita nu a primit un cartonas rosu, pentru jocul sau dur.

Giani Kirita l-a scos din sarite pe Gica Hagi. Echipa lui a invins-o pe cea antrenata de "Rege"

Presa din Turcia a consemnat ca Giani Kirita l-a scos din sarite pe Gica Hagi. „Hagi a venit la conferinta de presa doar pentru a tuna si fulgera impotriva arbitrilor”, au relatat ziarele. „Este incredibil ca Samsunspor nu a ramas cu un om mai putin! Kirita ar fi trebuit eliminat inca de la inceputul meciului.

Comentatorii TV trebuie sa se uite la fazele jocului si sa le analizeze”, a spus Hagi, citat de cotidianul "Fanatik".

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Dupa ce a facut, rosu la fata, acest comentariu succint, principalul Galatei s-a ridicat de la masa si a parasit in graba sala de conferinte, fara sa astepte alte intrebari”, s-a mai scris despre acel episod.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI