UPDATE: In urma cu cateva minute a ajuns si mama lui Giani Kirita la aeroport!

Emotii mari pe aeroportul de la Otopeni, unde in aceasta dupa-amiaza a ajuns Giani Kirita, ultimul eliminat din competitia Exatlon. A fost asteptat cu nerabdare de rude, prieteni, dar si de fani. Toti abia asteptau sa-l revada dupa patru luni pe fostul concurent Exatlon.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Giani Kirita a fost eliminat in emisiunea Exatlon din 2 mai in urma voturilor telespectatorilor. Inainte de a parasi Arena, Kirita a tinut un discurs emotionant in care a incercat sa explice prin ce a trecut in cele patru luni de concurs.  

Giani Kirita s-a intors acasa! Care au fost ultimele cuvinte inainte de a pleca de la Exatlon

"Nu mi-a mai batut inima asa de tare de foarte mult timp, cu toate ca mi-am dorit foarte mult ca cei doi sa ramana (n.r.- Valentin Chis si Catalin Cazacu). Sunt multe de zis, iar am acele o mie de ganduri.

Daca nu aveam aceasta problema, cu siguranta i-as fi haituit pe acesti tineri (n.r.- referire la Razboinici) cum am facut-o pana acum. Nu scapau usor de mine. Vreau sa le multumesc si colegilor mei,(...) in special lui Vladimir, noi inainte eram foarte certati, lumea nu stie, acum nu vreau sa-l bat decat la carti.

Am legat prietenii frumoase, una dintre ele este cu acest baiat pe motocicleta (n.r. Catalin Cazacu); inainte sa vin la Exatlon nu stiam cine este, i-am cautat numele pe Google si m-am intrebat "Cum o sa ma inteleg cu baiatul asta?". Si de la inceput mi-a zambit si a fost chimia aia. Bruce, un baiat foarte de treaba, corect si un sportiv foarte bun.(...) Pe Larisa am incurajat-o tot timpul.(...) Daca am gresit fata de acesti baieti (referire la Razboinici), am gresit pentru corectitudine. Voi stiti ca asta sunt. Ei au inteles greseala, cand vor sa joace in viata, sa joace cu cei puternici, sa-i lase pe cei slabi deoparte. Vreau ca cineva din echipa mea sa iasa castigatorul Exatlon”, a spus Giani Kirita inainte de a parasi Exatlon.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si