Close sidebar
Close sidebar

Gianluca Vacchi, de urgenta la spital. Cel mai cunoscut milionar din lume este din nou bolnav

Gianluca Vacchi, cel mai cunoscut milionar din lume, este din nou bolnav. El a ajuns de curand pe mana medicilor din cauza problemelor de sanatate. Dupa intalnirea cu doctorii, el a decis sa nu-si schimbe stilul de viata agitat, dar isi tine boala in frau cu leacuri babesti.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Hei, prieteni! Astazi sunt bolnav, am racit. Folosesc remediile pe care bunica mea obisnuia sa le foloseasca. Bucurati-va.... bucurati-va de raceala! Hahaha!", a spus Gianluca Vacchi.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Excentricul Gianluca nu este pentru prima data in aceasta situatie, doar ca in trecut a avut probleme mai grave. In anul 2016 a fost diagnosticat cu o boala extrem de rara, o infectie care ii poate distruge pielea. Cu toate acestea, milionarul nu a renuntat la viata agitata de noapte.

Sursa: spynews.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI