Constantin Popescu, tatal fostului mare fotbalist Gica Popescu, a decedat pe 13 mai 2014, la 72 de ani, in timp ce celebrul sau fiu era incarcerat ca urmare a pedepsei primite in "dosarul transferurilor". Nea Costica, asa cum era cunoscut de toata suflarea din Calafat, orasul de bastina al familiei, fusese cel mai bun sfatuitor si prieten al "Baciului", asa ca Gica a fost devastat de tragedie.

Invoit din penitenciar pentru o zi, Popescu s-a ocupat de inmormantare, si-a sustinut mama, si ea cu o sanatate subreda, si a avut grija ulterior ca la locul de veci al tatalui sau sa fie ridicat un monument de marmura.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Vine foarte des pe la mormantul tatalui sau, se ingrijeste de toate cele trebuincioase, flori, lumanari...Gica n-a fost niciodata cu nasul pe sus, stie ce inseamna familia si ce inseamna parintii...Nici nu-l stii cand vine, aproape, doar ca-i vezi masina in parcare...E mandria noastra, a orasului, noi mereu am fost cu el, indiferent de situatie", ne-au declarat paznicii cimitirului din Calafat despre Gica Popescu.

De altfel, Gica a ridicat pe locul casei parintesti din Calafat o adevarata vila, in care mai locuieste mama lui, Elena, care este sprijinita la treburile gospodariei de oameni special angajati pentru asta de fostul capitan al Craiovei, al Barcelonei si al echipei nationale.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si