Becali spune că în următoarea perioadă va mai aduce un atacant.

„Stoian a semnat deja, mâine se alătură echipei, totul e în regulă. Pleacă în cantonament direct. Şi va mai veni un jucător bun, un atacant, cât de curând, dar nu mai vreau să mai spun dinainte. O să vedeţi”, a spus Becali pentru News.ro.

Gigi Becali aruncă BOMBA! "Am ofertă de 30 de milioane pentru Man!"

Întrebat dacă intenţionează să îl transfere pe Dennis Man, Becali a afirmat că are o ofertă clară în valoare de 30 de milioane de euro: „Transferul lui Man este mai aproape ca oricând. Lumea zicea că eu sunt nebun când am spus că o să iau 30 de milioane pe Man, uite că nu sunt aşa nebun cum zice lumea. Pot să vă spun că am ofertă de 30 de milioane pentru el, mai multe nu pot să vă spun, nici dacă e din Anglia sau din altă parte”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Finanţatorul FCSB a precizat că are discuţii şi pentru vânzarea atacantului francez Harlem Gnohere. „Când va veni vremea va pleca şi Gnohere, acum nu am o ofertă clară, sunt doar discuţii, dar va pleca şi el”, a spus Becali.

Mijlocaşul Adrian Stoian, în vârstă de 27 de ani, a mai evoulat în carieră pentru echipa U19 a grupării AS Roma, la Pescara, AS Roma, Bari, Chievo Verona, Genoa, Bari şi Crotone.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si