In urma cu doar cateva zile ati vazut, in presa, imagini cu finantatorul Stelei care, impresionat de o varstnica din fata proprietatii sale, si-a trimis un angajat sa-i dea niste bani. Milionarul a stat la usa pana s-a asigurat ca bancnota ajunge la destinatara, apoi a intrat in vila.

Citeste si: O femeie isi striga durerea si neputinta in fata "palatului" lui Gigi Becali. Povestea ei de viata este cutremuratoare. Nu are casa, e bolnava, iar fiul cel mare e paralizat "De Cracun, o sa ma imprumut ca sa fac cozonaci si cateva sarmale'..."

Ei bine, acum doua saptamani, filantropul numarul 1 al Romaniei i-a daruit 300 de lei unui pusti sarac, orfan de tata, suporter infocat al Stelei. Baiatul i-a demonstrat lui Gigi ca stapaneste onorabil istoria clubului si i-a castigat imediat simpatia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Si nu numai simpatia, ci si o suma bunicica pentru care unii oameni muncesc o saptamana, de dimineata pana seara. Revenind insa la faptele laudabile ale lui Becali, trebuie sa amintim ca acesta a ajutat si o familie nevoiasa, cu trei din patru membri grav bolnavi.

Mama sufera de insuficienta renala si face dializa de trei ori pe saptamana, baiatul cel mare de 18 ani e paralizat si nu va putea merge niciodata, iar tatal are ulcer.

Impresionat de cazul lor, protagonistul nostru le-a dat bani pentru cateva luni de chirie si cateva sute de lei pentru cumparaturi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si