Close sidebar
Close sidebar

Gigi Becali continua seria de acte caritabile. I-a dat 300 de lei unui copil amarat, orfan de tata. Pustiul este un suporter infocat al Stelei.

Zeci de oameni nevoiasi se perinda in fiecare zi in fata vilei lui Gigi Becali, deja celebrul "palat" de pe Aleea Alexandru. In ultimele doua luni latifundiarul a facut acte de caritate pe banda rulanta, acesta fiind cuprins de sentimentul unic al Sarbatorilor.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu doar cateva zile ati vazut, in presa, imagini cu finantatorul Stelei care, impresionat de o varstnica din fata proprietatii sale, si-a trimis un angajat sa-i dea niste bani. Milionarul a stat la usa pana s-a asigurat ca bancnota ajunge la destinatara, apoi a intrat in vila.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ei bine, acum doua saptamani, filantropul numarul 1 al Romaniei i-a daruit 300 de lei unui pusti sarac, orfan de tata, suporter infocat al Stelei. Baiatul i-a demonstrat lui Gigi ca stapaneste onorabil istoria clubului si i-a castigat imediat simpatia.

Si nu numai simpatia, ci si o suma bunicica pentru care unii oameni muncesc o saptamana, de dimineata pana seara.

Revenind insa la faptele laudabile ale lui Becali, trebuie sa amintim ca acesta a ajutat si o familie nevoiasa, cu trei din patru membri grav bolnavi.

Mama sufera de insuficienta renala si face dializa de trei ori pe saptamana, baiatul cel mare de 18 ani e paralizat si nu va putea merge niciodata, iar tatal are ulcer. Impresionat de cazul lor, protagonistul nostru le-a dat bani pentru cateva luni de chirie si cateva sute de lei pentru cumparaturi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI