Ganea a avut un an bun ca antrenor, lasand Dunarea Calarasi pe locul 1 inaintea play-off-ului de promovare, iar cu Voluntari a reusit sa faca 19 puncte in 11 etape si a dus echipa pe loc de baraj, din ultima din clasament. Chiar si asa, el a fost demis si considera ca o mare parte de vina ii apartine lui Becali.

Ionel Ganea nu l-a menajat deloc pe seful Stelei si i-a adresat cuvinte grele.
"Gigi Becali e diavolul din Pipera. El cand nu poate sa castige, trimite valize. Pozeaza in crestin si isi face imagine prin biserica, dar el este un om foarte rau, injura extrem de mult. Daca stai de vorba cu el, te crucesti! De asta-i zic diavol. El, impreuna cu finul sau (n.r. Florin Pandele), e un om usor influentabil. Pandele, pana sa se insoare a stat in concubinaj cu Firea. Nu mai zic nimic de asta, ma opresc aici. Becali n-a realizat nimic. El daca ar avea putere ar umpusca toti procurorii, iar pe mine m-ar lega cu o funie de masina si m-ar trage pe jos ca-n western-uri prin toata Pipera. Asa rautate are diavolul asta in el. E trimisul diavolului pe Pamant. El acum sta cuminte ca i-au aratat maimuta. A fost student, dar poate face si masterul.
Eu i-am spus ca e fricos dupa ce m-a amenintat ca ma bate cu 27-0. L-a bautut si apoi m-a dat afara. A vorbit cu Pandele si i-a spus ca am vorbit urat de el. Asta este"
, a declarata Ionel Ganea intr-un interviu acordat celor de la Prosport.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si