Becali surprinde din nou. Unul dintre cei mai apreciați patroni din fotbalul românesc acordă o atenție sporită stilului său. Patronul de la FCSB a fost surprins, de mai multe ori, în ținute vestimentare unice. De curând, Gigi Becali a afișat un nou look care este creat de nimeni altul decât Alexandru Ciucu.

Citește și: Gigi Becali sare în apărarea lui Victor Pițurcă: ” Eu după cum îl cunosc pe el, nu are nicio treabă cu afacerea asta”

Omul de afaceri poartă creații speciale ce aparțin lui Alexandru Ciucu.

Noul look al lui Gigi Becali

Patronul FCSB a adoptat un nou stil vestimentar. Gigi Becali poartă haine complet negre, cu o cruce roșie brodată pe piept și pe căciulă. Vorbim de noua vestimentație pe care patronul de la FCSB o afișează la majoritatea aparițiilor publice, din ultimul timp. Chiar dacă materialele sunt achiziționate de Latifundiarul din Pipera, acestea sunt croite, mai apoi, de către Alexandru Ciucu.

În anii trecuți, Becali își făcea apariția în spațiul public doar la costum, însă acum s-a reprofilat și a abordat un alt stil vestimentar.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Gigi Becali a fost trimis în judecată. Patronului de la FCSB i se aduc acuzații de fraudă la vot

În ultimele interviuri acordate presei, patronul din fotbalul românesc a îmbrăcat haine de culoare neagră, pe care le accesoriza cu căciula.

Mai mult decât atât, în dreapta vestei-hanorac, pe care o are peste helancă, dar și pe căciulă, sunt brodate două cruci.

Ambele semne sunt de culoare roșie, și înscrisul în limba greacă „IC XC NIKA”. Ele înseamnă „Iisus Hristos biruiește”.

Citește și: Ce cadou își dorește Anamaria Prodan pe 17 decembrie când va împlini 50 de ani: „ E singurul lucru!”

Pentru aceste ținute, Becali și-a ales și un designer român. Alexandru Ciucu este cel care îi face hainele patronului FCSB. Materialele sunt achiziționate de Latifundiarul din Pipera, în timp ce de realizarea produsului finit se ocupă Alexandru Ciucu.

Citește și: A meritat visul lui Bănel Nicoliță să-și distrugă familia? Ce spune fostul jucător al Stelei despre divorțul de mama copiilor săi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si