Close sidebar
Close sidebar

Gigi Becali, mandru de "fiul lui adoptiv". Tanarul Marian Ursea e artist de muzica populara si a castigat primii bani din spectacole. Si-a propus sa ajunga departe in showbiz.

Cu siguranta va mai amintiti de Marian Ursea, baiatul din Breaza de Buzau care l-a impresionat pe Gigi Becali cu povestea lui de viata dramatica.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Mama l-a abandonat, tatal lui s-a spanzurat, iar copilul traia intr-o saracie lucie, intr-un bordei, impreuna cu bunica, singura persoana care il iubea cu adevarat.

Cum a aflat de drama micutului, in urma cu cativa ani, latifundiarul din Pipera a decis imediat sa-l ia sub aripa lui. In doar cateva luni i-a construit o casa cocheta, a mobilat-o complet, i-a daruit o suma importanta de bani si, mai mult decat atat, a angajat o femeie sa aiba grija de baiat si de bunica lui.

Ei bine, Marian Ursea a vrut sa-i demonstreze binefacatorului sau ca are ambitie si ca isi doreste sa se autodepaseasca si s-a inscris la o scoala profesionala, dorindu-si sa devina frizer.

Un eveniment nefericit i-a intunecat insa orizonturile adolescentului. In urma cu un an, bunica lui a decedat, iar el a ramas singur pe lume.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Daramat emotional, tanarul a fost luat in grija de preotul comunei, care incearca sa-l tina departe de pericole si il incurajeaza sa mearga mai departe, sa-si urmeze visul.

Ca de obicei, finantatorul Stelei a fost langa "fiul lui adoptiv" si i-a mai dat un ajutor financiar considerabil.

Iar gestul frumos ii este rasplatit de tanar, in fiecare zi, prin realizarile lui. Acesta are o voce de artist si deja cocheteaza cu lumea spectacolului. Adolescentul are concerte de muzica folclorica si i se intrevede un viitor luminos in showbiz.

" Este visul meu sa cant muzica populara si cu ajutorul unor oameni dragi din viata mea simt ca il voi vedea implinit. Deja am cantat in cateva spectacole si voi munci mult sa ajung undeva sus", spune baiatul care a castigat deja primii bani din muzica lui.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI