Patronul FCSB, Gigi Becali, a fost reabilitat din punct de vedere judecătoresc în trei dosare penale finalizate în anii 2011, 2012 şi 2013, dar decizia poate fi contestată în 10 zile de la comunicare. A fost a treia oară când omul de afaceri a cerut reabilitarea, judecătorii respingând primele două solicitări. 

George Becali a fost eliberat condiţionat în aprilie 2015 din Penitenciarul Poartă Albă, după ce a executat o treime din pedeapsa de 3 ani şi 6 luni primită în trei dosare.

Citeste si: Gigi Becali: „Suntem nişte sclavi. Eu dau din buzunar, dar vreau să fie la noi...”

Gigi Becali, reabilitat în trei dosare

Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare în 2011, în dosarul sechestrării de persoane, în care i-a pedepsit pe cei care i-au furat maşina. Becali a primit inițial în acest dosar un termen de încercare de 8 ani. Apoi, Becali a mai fost reabilitat şi în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale (MApN) şi în cazul cunoscut sub numele „Valiza”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis cererea depusă de George Becali, prin care omul de afaceri solicită să fie reabilitat, însă decizia nu este definitivă.

„Admite cererea de reabilitare judecătorească formulată de petentul George Becali. Dispune reabilitarea judecătorească a persoanei condamnate George Becali”, se arată în minuta deciziei.

Citeste si: Sâmbăta Sfântului Teodor 2021: Mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii zilei

După ce a fost eliberat condiţionat din închisoare, Becali a rămas cu mai multe interdicţii, printre care dreptul de a alege şi de a fi ales în funcţii publice.

După ce a fost eliberat condiţionat din închisoare, Becali a rămas cu mai multe interdicţii, printre care dreptul de a alege şi de a fi ales în funcţii publice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si